Yoga-Break Mirjam  
Log out, shut down, do yoga

Over Mirjam

 ' Mijn doel is om yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Dat je jezelf kunt zijn en hierin je eigen mogelijkheden verkent en accepteert. Het gaat in mijn lessen niet om het 'perfecte plaatje'. Het gaat om de intentie van de houding, wat deze voor je doet. Ik begeleid je zodat je een houding op een verantwoorde manier kan uitvoeren, maar wel op manier die bij jouw mogelijkheden past.' 

Jaren geleden ben ik begonnen met yoga. Na een dag hard werken kwam ik letterlijk en figuurlijk weer even 'thuis'. En het is eigenlijk best simpel: log out, shut down en do yoga! 

Vanuit een behoefte tot verdieping heb ik de erkende yogadocenten-opleiding bij Saswitha gevolgd. Inmiddels is yoga voor mij veel meer dan de fysieke houdingen. En gaat het ook om de vraag: hoe verhoud je je tot anderen en tot jezelf? 

Naast de 4 basisjaren heb ik een specialisatie in Yoga voor Tieners. Daarnaast heb ik de volgende modules/trainingen gevolgd: Adem therapie, Anatomie, Yoga & Wijsbegeerte, Ayurvedische Beginselen en Ayurvedische Massage.

Naast mijn werk als yoga-docente ben ik werkzaam als projectleider en adviseur in het bedrijfsleven.